Over Mediation Parkstad

Mediation Parkstad is uw scheidingsmediator in regio Parkstad.

Mediation Parkstad is uw scheidingsmediator in regio Parkstad.

Mediation Parkstad behartigt jullie beider belang en helpt jullie te komen tot afspraken waar jullie beide achter staan.

Waar en wanneer? Overal waar jullie het prettig vinden. Bepaal zelf of je de mediation gesprekken op bekend of neutraal terrein wilt laten plaatsvinden. Bij Mediation Parkstad draait het immers om jullie.

Mediation Parkstad werkt als zelfstandig scheidingsbegeleider en scheidingsmediator in de regio Parkstad maar treedt op in geheel Zuid- en Midden Limburg. 

Heb je alleen een vraag, stel die dan hier. Je krijgt binnen 24 uur antwoord en je email adres wordt niet bewaard.

Lees rustig de stappen door bij het aanvragen van een scheiding, of neem vrijblijvend contact op. Afspraken voor gesprekken vinden bij voorkeur plaats in de avonduren en op vrijdag en op zaterdag. De gesprekken kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

mediation parkstad
John Immerzeel

John Immerzeel

John Immerzeel is het vertrouwde gezicht tijdens jullie scheiding. Hij behartigt jullie beider belang en helpt jullie te komen tot een convenant waar jullie beide achter staan. John heeft een uitgebreide ervaring in een loopbaan waarin communicatie altijd een centrale plek inneemt. Luisteren is de basis van goede communicatie en het doen van aannames de grootste valkuil. John is door zijn ervaring zeer getraind in het luisteren en kanaliseren van emotionele processen.

Updates

adam-niescioruk-Z9arfr0f248-unsplash

Maatregelen omtrent COVID-19.

In verband met het COVID-19 is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM en de overheid gevolgd worden. Momenteel is het advies om nog altijd 1,5 meter afstand van elkaar…